Elipse Base
Termékleírás
Specifikációk

Bio-etanol kandalló Spartherm Elipse Base - otthoni luxus
A Spartherm egy sikeres, családi vállalkozás, amely 1986 óta gyárt minőségi kandalló megoldásokat Németországban. Az üzemanyagcellák, kályhák és gáztűzhelyek mellett bioetanol kandallókat is gyárt. Ma a Spartherm közel 1000 embert foglalkoztat, akik élvezik ügyfeleik funkcionalitását, minőségét, biztonságát és modern dizájnját. A Spartherm egyik leginnovatívabb márka a bioetanol kandalló. Az ebios-tűz kandallók modern és fényűző kályhák, amelyek elég jó gyógyfürdők, szállodák, irodák és akár paloták számára is, de magánházak és apartmanok számára is megfizethetőek.

Tiszta, maradékmentes égést biztosít
Az ebios-tűz kandallók bioetanolos működése számos előnnyel jár. Először is, a viszonylag egyszerű kompressziós technológia miatt alig vannak korlátok a tervezésre. De sokkal relevánsabb a megújuló energiaforrás bioetanol környezeti lábnyoma. Növényekből a bioetanol a hagyományos üzemanyagok fenntartható alternatívája. Az etanol tiszta, maradékmentes égése is azzal az előnnyel jár, hogy nem kell csatlakozni a kéményhez bioetanol kandalló telepítéséhez - és így a Spartherm Elipse Base, valamint a poros hamu és más égetési maradékok még nem fordulnak elő. Csak a minimálisan 84 köbméteres térfogat van a telepítési helyiségben, figyelnie kell erre a modellre.

Tökéletes formában és funkcióban
A Spartherm Elipse Base 96 cm hosszú és 24 cm mélységű és mindössze 10,3 cm-es méreteihez alkalmas például asztali kéményként nagy panelekhez vagy talapzaton történő elhelyezéshez. Az üzemanyag tartály térfogata 2,6 liter, ami kb. 5 óra üzemelést tesz lehetővé. Az ellipszis alapja rozsdamentes acélból készül, és különböző színekben kapható. A puristák számára a felület csiszolt rozsdamentes acélból vagy krómozott, de fekete vagy fehér is a Spartherm Elipse Base fényét moderníti. A fekete és a fehér változat is fényes és matt. A 19,5 kg-os büszke súly a használt anyagok magas minőségét igazolja. A Robax üvegből készült, két, fényvisszaverő válaszfalból készült, erős üveglap között a lángok táncolnak, és minden szögből láthatóak. A szabadalmaztatott és a TÜV tanúsítvánnyal ellátott wickégég a Robax üveg között egyenletesen szép lángminta és optimális biztonságot biztosít.

A Spartherm Spartherm Elipse Base segítségével a luxusérzetet a saját négy falába minimális erőfeszítéssel és példakénti környezetvédelmi egyensúlyt hozhatja.

Szélesség
960 mm
Magasság
103 mm
Mélység
240 mm
Tömeg
19,5 kg
Anyag
Acél, rozsdamentes acél és SCHOTT ROBAX® üveg
Tartály térfogata
2,6 L
TÜV-tanúsítvány
Minimális szobatér
84 m3
Égési idő
5 óra
1 118.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés