Cambridge 600
Termékleírás
Specifikációk

Bioetanol kandalló Spartherm Cambridge 600 - a hagyományos kandallók alternatívája
Már régóta saját kandallóját akarod, de nem vagy meggyőződve a tervekről és az égéstechnológiákról? Gondoltál már valaha egy környezetbarát és kiváló minőségű, elegáns bioetanol kandallóra? Ezek egyrészt nagyon helytakarékosak és könnyen és feltűnően illeszkednek az egyes környezetbe. Másrészről, az ilyen innovatív kandallómodellek bosszantó fűrészelése vagy akár naplózása történelem. Egy kiváló bioetanol kandalló például a Spartherm Cambridge 600 modellje. Egy ilyen kandallót gyakran nem fog látni, és meglátogatja ezt a nemes és modern darabot. A Spartherm Cambridge 600 izgalmas lángjátékával elkápráztatja Önt és hangulatos hangulatot idézhet elő a nappaliban.

Emellett a Spartherm Cambridge 600 kevesebb szennyeződést okoz, mint egy hagyományos tűzhely. A Spartherm úgy véli, hogy ökológiai szempontból fenntartható berendezéseket kíván létrehozni, ezért a bioetanol környezetbarát és fenntartható energiaforrásnak tekinthető.

Megfelel az összes biztonsági előírásnak
Vizuálisan a Cambridge 600 a modern vonalakkal és elegánsan polírozott biztonsági üveglapokkal rendelkezik, amelyek kompakt rozsdamentes acél tartókkal vannak ellátva. A fekete alumínium hátsó fal nagyon jól kiemeli a gázlángot. Az átlátszó üveg elülső részen a lángok is láthatatlanul láthatók. Ezen túlmenően az üveg elülső rész elegendő védelmet nyújt, mivel a Spartherm minden biztonsági előírást teljesít, különösen a szívhez közel. Az Ön biztonsága és jóléte érdekében a Spartherm Cambridge 600 telepítésének helyének legalább 96 m³ térfogatúnak kell lennie, különben a helyiségben lévő oxigént túl gyorsan fogyasztják.

A lángokat úgynevezett wick égőkben állítják elő. Ebben a modellben 400 mm és 600 mm közötti égőméret közül választhat. A tartály térfogata ebben a modellben 2,47 l, és lehetővé teszi körülbelül 5 órás folyamatos égetését.

Az Ön hozzájárulása a környezetvédelemhez
Az innovatív, 27 kg-os Spartherm Cambridge 600 hőadagoló saját otthonában, de bárokban és irodákban is használható, ez egy optimális tartozék, amely a modern életmódot jelenti. Ennél is fontosabb, hogy a Cambridge 600 környezetbarát és fenntartható kandalló megoldást választja, ami segít a környezet védelmében.

A Spartherm Cambridge 600 nem csak a hagyományos tűzhely alternatívája: ez a bioetanol kandalló a jövő.

Anyag
Alumínium, rozsdamentes acél és optikai fehér biztonsági üveg
Súly
27 kg
Tartály kapacitása
2,47 liter
Égési idő
5 óra
Minimális szobaméter
96 m3
Anyag
Alumínium, rozsdamentes acél, optikai fehér biztonsági üveg
TÜV-tanúsítvány
Magasság
600 mm
Szélesség
700 mm
Mélység
180 mm
1 563.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés