Arte U-90h-4S
Termékleírás
Specifikációk

Spartherm Arte U-90h-4S kandallóbetét: a káprázatos tűz

Kényelmes melegség és hangulatos légkör – a két legfontosabb dolog, amire szükségünk van a hideg és téli estéken. A Spartherm Arte U-90h-4s kandallóbetét nagy, panorámás üvegezéssel rendelkezik, így mindig tökéletes rálátása nyílik a tűzre. Speciális üvegezésének pedig köszönhetően sem korom, sem más szennyező anyag nem tapad meg felületén. Neked mindössze annyi a dolgod, hogy élvezd a tűz lángcsóváinak játékát. A beépített visszacsapódás gátló rendszer segítségével könnyedén és csendesen nyithatja fel kandallójának ajtaját. A titok a mechanikai komponensekben rejlik: a Spartherm acél sodrony kábeleket használ a liftes szerkezetben, ami nemcsak modern, hanem praktikus is.

Az egyediség jegyében

A Spartherm Arte U-90h-4s kandallóbetét saját ízlésének, illetve otthona dizájnjának megfelelően testreszabható. Csak ki kell választania hozzá a megfelelő burkolatot. A kandallóbetét mindenféle dizájnhoz jól alkalmazkodik, legye szó rusztikus, vagy minimál stílusról: a megfelelő burkolattal mindig a megfelelő megjelenést adja.

Kiváló teljesítmény

A Spartherm Arte U-90h-4s kandallóbetét 13 kW névleges teljesítménnyel rendelkezik, amivel – mindenféle kiegészítő nélkül – nagyobb helyiségek is felfűthetők. Ezen túlmenően az égéstérben a tűzrács elhelyezése ideális a faégetéshez, alsó része pedig beépített hamutartó, ami különösen egyszerűvé teszi a tisztítást.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
13,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
9,1-16,9 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
544 mm
Ajtókeret szélessége
913 / 556 / 913 mm
Teljes szélesség
565 mm
Teljes mélység
1091 mm
A füstcső átmérője
200/250 mm
Súly
393 kg
Energiahatékonyság
A
Hatékonyság
> 78 %
BlmSchV tanusítvány
6 294.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés