Arte U-70h-4S
Termékleírás
Specifikációk
 
Arte U-70h-4s: kandallóbetét az individualisták számára
A kandalló betét tökéletes választás azoknak, akik a hagyományos modellek kivételével egyéni kandallót akarnak. Ön dönti el, hogy hogyan kell lefedni a betétet, és hogy több elemet szeretne-e befejezni a fűtési rendszert. Ezek közé tartoznak például a fa tárolórekeszei, amelyek a tüzelőanyagot a közelben helyezik el, és a tűz hővel is szárítják. Lehetőség van egy padra is, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a közeli közvetlen hangulatot. A Spartherm Arte U-70h-4s kandallóbetétekkel egy erőteljes és speciálisan kialakított égéstér kapható, amely az alapja a tervezési kívánságoknak.

Spartherm - három oldalról kilátó tűz
A Spartherm Arte U-70h-4s kandallóbetétet nyitott megjelenés jellemzi, melyet a három üvegtábla köszönhet. Ez lehetővé teszi, hogy a Spartherm gyártó sokoldalú tüzet nézzen, és a hő is messzire kerüljön a telepítési helyiségbe. A Spartherm Arte U-70h-4s kandallóbetét elülső része push-up, amely támogatja a kandalló betét minimalista megjelenését, és megkönnyíti az égéstérbe való belépést, például a tisztítás során. Ezenkívül opcionálisan az S-Thermatik Neo égésszabályozó is rendelkezésre áll. Ez még hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi a működést.

Nagy teljesítmény kompakt kompakt kivitelben
Míg a Spartherm kandallóbetét, az Arte U-70h-4s kompakt kialakításával meggyőződik, és a helyiség különböző helyiségkoncepciókban találja, kiemelkedik a nagy teljesítménye is. 78,5% -os hatékonysággal 11 kW névleges hőteljesítményt ér el. A teljesítmény tartománya 3,3 és 11,9 kW között van. A még hatékonyabb égés érdekében a Spartherm Arte U-70h-4s kandallóbetétnek füstgáz-elvezetője van az elsődleges, másodlagos és harmadlagos levegő számára. A Spartherm kandalló betét biztosítja az üzemanyag-hatékony és hatékony égési folyamatot. A Spartherm Arte U-70h-4s kandallóbetét praktikus hamutartóval van ellátva, hogy a tűz kialudtása után ne legyen túl sok tisztítási munka. Élvezze a fűtés gyönyörű oldalát a Spartherm kandalló betéttel!
 
AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!
Névleges hőteljesítmény
11,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
8,0-14,8 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
507 mm
Ajtókeret szélessége
717 / 509 / 717 mm
Teljes szélesség
510 mm
Teljes mélység
891 mm
A füstcső átmérője
200 / 250 mm
Súly
342 kg
Energiahatékonyság
A+
Hatékonyság
> 80 %
BlmSchV tanusítvány
5 630.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés