Arte U-50h-4S
Termékleírás
Specifikációk

Háromoldalas kandallóbetét Arte U-50H-4S a Spartherm-től
Ha fával melegít, értékelni fogja a tűzből származó hangulatos légkört. Annak érdekében, hogy még intenzívebben tapasztalhassa meg őket, a Spartherm Arte U-50H-4S kandallóbetétje háromoldalas üvegezéssel volt ellátva. Szóval mindig a lángok játékát látod. Az integrált tárcsás öblítés nagymértékben megakadályozza, hogy a korom vagy más törmelék elszíneződjön az üvegezésben. Ez nemcsak csökkenti a tisztítási erőfeszítéseket, hanem a tiszta nézet miatt biztosítja a helyiség kellemes hangulatát is. A tűzrakó ajtót az Arte U-50H-4S kandallóbetéten lehet nagyon modern felfelé nyitni.

Az Arte U-50H-4S kandallóbetét egy egyedi burkolattal van ellátva
Szeretne egy kandallót, amely tökéletesen illeszkedik a belső térhez? Nem probléma, mert a burkolat teljesen ingyenes lehet a Spartherm kandallóbetétben, az Arte U-50H-4S-ben. Az egyetlen követelmény: a felhasznált anyagnak hőállónak és tűzállónak kell lennie. Ki szereti a vidéki házstílust, természetesen természetes köveket igényel. Ha a Spartherm Arte U-50H-4S kandallóbetétje egy modern belső térbe illeszkedik, akkor készítsen A Silca tűzvédelmi táblák és a vakolt felületek semmi baj. Ez utóbbit színnel is festhetjük, és így tovább személyre szabhatjuk.

Könnyű tisztítás: praktikus hamutartó hamutartóval
A névleges teljesítménye 9 kW, az Arte U-50H-4S kandalló betét közepes és nagy helyiségeket melegíthet egyáltalán nem. 80% -os hatékonyságának köszönhetően az égés tiszta és hatékony. A füstcső két különböző méretben kapható a Spartherm kandalló betétéhez. Az égéstérben az Arte U-50H-4S kandalló betét praktikus hamutartó, amely a hamutartóval együtt nagyban leegyszerűsíti a tisztítást.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
9,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
6,3-11,7 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Hatékonyság
80%
Ajtókeret magassága
544 mm
Ajtókeret szélessége
499 / 501 / 499 mm
Teljes szélesség
510 mm
Teljes mélység
677 mm
A füstcső átmérője
200 / 250 mm
Súly
235 kg
Energiahatékonyság
A
BImSchV tanusítvány
5 138.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés