Arte 3RL-80h-4S
Termékleírás
Specifikációk

Spartherm Arte 3RL-80h-4S kandallóbetét: a háromüveges csoda

A Spartherm Arte 3RL-80h-4S kandallóbetét különlegessége, hogy három oldalról nyújt varázslatos látványt, vagyis különböző nézőpontokból pásztázhatja a kápráztató tüzet. Hangulatos légkört teremt, melegségével pedig nem csupán testünket, hanem szívünket is megmelengeti.

Az egyediség jegyében

A Spartherm Arte 3RL-80h-4S kandallóbetét saját ízlésének, illetve otthona dizájnjának megfelelően testreszabható. Csak ki kell választania hozzá a megfelelő burkolatot. A kandallóbetét mindenféle dizájnhoz jól alkalmazkodik, legye szó rusztikus, vagy minimál stílusról: a megfelelő burkolattal mindig a megfelelő megjelenést adja.

Modern technológia

A Spartherm termékeknél a letisztult megjelenés a modern technológiával párosul. A Spartherm Varia Bh-4S kandallóbetét acélból készült, és tűzálló festékkel van bevonva a hosszú élettartam érdekében. A beépített visszacsapódás gátló rendszer segítségével könnyedén és csendesen nyithatja fel kandallójának ajtaját. A titok a mechanikai komponensekben rejlik: a Spartherm acél sodrony kábeleket használ a liftes szerkezetben, a tisztítás megkönnyítése érdekében pedig oldalra nyitható. A Spartherm Varia Bh-4S kandallóbetét keret nélküli üvegezéssel rendelkezik.

Az üvegfelületen a belső légkeverésnek köszönhetően nem rakódik le por és korom, így tisztán élvezheti a tűznek az elragadtató látványát. Az égéstérben a tűzrács elhelyezése ideális a faégetéshez, alsó része pedig beépített hamutartó, ami különösen egyszerűvé teszi a tisztítást. Csak hagyd, hogy elragadjon a látvány!

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
11,4 kW
Termikus teljesítmény tartomány
8,0-14,8 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
507 mm
Ajtókeret szélessége
395 / 806 / 395 mm
Teljes szélesség
825 mm
Teljes mélység
571 mm
A füstcső átmérője
200 / 250 mm
Súly
337 kg
Energiahatékonyság
A+
Hatékonyság
80 %
BlmSchV tanusítvány
5 542.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés