Arte 3RL-60h-4S
Termékleírás
Specifikációk

Spartherm Arte 3RL-60h-4S kandallóbetét: modern elegancia

A Spartherm Arte 3RL-60h-4S kandallóbetét megjelenésében a tiszta kontúrok dominálnak. A minimalista stílus mögött az a fajta modernitás található, amelynek középpontjába a tüzet helyezi. A háromoldalas üvegezésnek köszönhetően a lángok elragadtató játéka különösen intenzíven jelenik meg, hangulatos melegséget biztosítva otthonának.

A kandallóbetét sajátossága a nagy, panorámás üvegfelülete, ami lehetővé teszi, hogy teljes rálátása legyen a szívet melengető tűzre. Az üvegek speciális üvegkerámiából készültek, amik csodálatos rálátást biztosítanak a gyönyörű lángcsóvákra, tisztán pásztázhatja azt, hiszen látványát nem rontja korom vagy por a belső légkeverésnek köszönhetően.

A beépített visszacsapódásgátló rendszer segítségével könnyedén és csendesen nyithatja fel kandallójának ajtaját. A titok a mechanikai komponensekben rejlik: a Spartherm acél sodrony kábeleket használ a liftes szerkezetben, a tisztítás megkönnyítése érdekében pedig előre billenhető.

Kreatív kialakítás

A Spartherm Arte 3RL-60h-4S kandallóbetét saját ízlésének, illetve otthona dizájnjának megfelelően testreszabható. Szinte bármilyen hő-és tűzálló anyaggal beépítheti a kandallóbetétet. A megfelelő szigetelésű burkolatnak köszönhetően kandallóbetétje fa díszítéssel is körülrakható, de ha a természetes köveket választja, akkor nemcsak a rusztikus burkolatot kap, hanem egy természetes hőtárolót is. Ha modern kandallót szeretne, a beton burkolat ugyanazt a célt szolgálja, mint a természetes kő, vagyis kiváló hőtárolással rendelkezik. Ezenkívül a beton festhető, amivel teljesen saját ízlésének megfelelővé alakíthatja a kandalló megjelenését.

Kiváló teljesítmény

A Spartherm Arte 3RL-60h-4S kandallóbetét 7,5 kW névleges hőteljesítménnyel és 80% feletti hatékonysággal rendelkezik, amivel – mindenféle kiegészítő nélkül – könnyedén felfűthet egy közepes méretű szobát. Ezen túlmenően felszerelhető önzáró ajtóval is, ami megakadályozza, hogy a füst kijusson a lakótérbe. Tulajdonságainak köszönhetően tehát a Spartherm Arte 3RL-60 kandallóbetét kiváló lehet passzív-, illetve alacsony energiaigényű házakba egyaránt.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
10,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
7,0-13,0 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
507 mm
Ajtókeret szélessége
365 / 606 / 365 mm
Teljes szélesség
625 mm
Teljes mélység
542 mm
A füstcső átmérője
200/250 mm
Súly
392 kg
Energiahatékonyság
A+
Hatékonyság
> 80 %
BlmSchV tanusítvány
5 055.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés