Arte 2LRh-66-4S
Termékleírás
Specifikációk

Spartherm Arte 2LRh-66-4S-2: karcsú kialakítás

Ha kevés a helyed a lakásban, de mégsem szeretnél lemondani a szemet gyönyörködtető látványról, akkor a Spartherm Arte 2LRh-66-4S-2 a legjobb választás számodra. Ezt a modellt kecses kialakítás jellemzi, kialakításának köszönhetően pedig sarokkandallóként is kiválóan funkcionál. Speciális üvegezése csodálatos rálátást nyújt a gyönyörű lángcsóvákra, az élményt pedig nem rontja el az üvegfelületen megtapadt kosz vagy korom, hiszen a tisztaüveg technológiának, valamint a belső légkeverésnek köszönhetően nem tapad meg felületén semmilyen lerakódás.

Kreatív burkolat

A Spartherm Arte 2LRh-66-4S-2 kandallóbetét saját ízlésének, illetve otthona dizájnjának megfelelően testreszabható. Csak ki kell választania hozzá a megfelelő burkolatot. A kandallóbetét mindenféle dizájnhoz jól alkalmazkodik, legye szó rusztikus, vagy minimál stílusról: a megfelelő burkolattal mindig a megfelelő megjelenést adja.

Modern ajtó

A Spartherm Arte 2LRh-66-4S-2 kandallóbetét 6,4 kW névleges hőteljesítménnyel rendelkezik, ami egy közepes méretű helyiséget felfűtésére alkalmas, 80%-os hatékonyságának köszönhetően pedig nincsen szükség sok fára a hangulatos melegséghez. A beépített visszacsapódásgátló rendszer segítségével könnyedén és csendesen nyithatja fel kandallójának ajtaját. A titok a mechanikai komponensekben rejlik: a Spartherm acél sodrony kábeleket használ a liftes szerkezetben, a tisztítás megkönnyítése érdekében pedig előre billenhető.

Névleges hőteljesítmény
6,4 kW
Termikus teljesítmény tartomány
4,5-8,3 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
663 mm
Ajtókeret szélessége
363 / 363 mm
Teljes szélesség
474 mm
Teljes mélység
474 mm
A füstcső átmérője
180 mm
Súly
186 kg
Energiahatékonyság
A+
Hatékonyság
> 80 %
BlmSchV tanusítvány
3 162.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés