Architecture SL
Termékleírás
Specifikációk

Bioetanol kandalló Spartherm Architecture SL - Egyszerű elegancia
A Spartherm bioetanol kandallók ötvözik a legmagasabb biztonsági és kifejező designot a környezetbarát tulajdonságokkal. A bioetanolt növényi melléktermékek erjesztésével állítják elő, és csak égés közben csak vízgőzt és szén-dioxidot szabadít fel. Nincsenek korom vagy szagok, amelyek szennyezhetik a környezetet. Ezért nincs szükség füstgázra, ami a kandallókat ideális bérleti lakások, bárok, szállodák stb.

A Spartherm Architecture SL meglehetősen egyszerű, de a különböző anyagok kölcsönhatása megkülönböztető megjelenést biztosít. Az alapszerkezet a választástól függően - betonból vagy homokkőből áll, amely magában foglalja a fémből készült égőházat. Az üveglapok a lángok előtt és mögött teljesítik az anyagkeveréket. Ezeknek kettős védelmi funkciójuk van. Egyrészt a légáramokat a lángoktól távol tartják, másrészt a tűzzel való közvetlen érintkezés ellen. Ezenkívül az üveg többször is tükrözi a lángokat, így a tűz teljesebbé válik.

A padló kémény kb. 40 kg, ezért stabil, ugyanakkor könnyen szállítható. Mozgáskor a bioetanol kandalló könnyen bevihető.

Felboruláskor nincs szivárgás
A Spartherm Építészet SLschon mindent meghoz, ami szükséges, csak meg kell kapnia a tartályt. A tartályban 2,6 literes, elégséges az 5 órás égési idő. A szintjelző pontosan megmutatja, hogy mennyi bioetanol marad. A lezáró és a bütykös rendszer megakadályozza a szivárgást, ha az égő meg van ütve. Fontos, hogy az égő a helyiség méretéhez igazodjon, hogy a helyiség levegőjét ne befolyásolja túl sokat az oxigén fogyasztása és a szén-dioxid dúsítása. A Spartherm Architecture SL legalább 84 köbméter térfogatot igényel.

Az égő az úgynevezett wick égő, és így az egyik legbiztonságosabb etanolégő a piacon. A különleges kialakítás a lángok gyulladása és így az egészség megóvása ellen véd.

A bioetanol kémény csak kis mennyiségű hőt termel, ezért elsősorban dekoratív célokra használják fel. A Spartherm Építészet SL-t ideális esetben beltérben kell telepíteni. Jó idő esetén azonban kívülről is állhat, és ha nincs használatban, egy további rendelkezésre álló védőburkolattal is rendelkezik.

Azok számára, akik saját otthonukban hangulatos égő tűzről álmodnak, de nem tudnak, vagy nem akarnak megfelelni egy fatüzelésű kandalló követelményeinek, a Spartherm Architecture SL igazi áldás. A stílusos kialakítás, a felhasználó biztonsága és a maradékmentes égés révén a bioetanol kandalló tökéletes helyettesíti a valódi kéményeket.

Magasság
430 mm
Szélesség
605 mm
Mélység
202 mm
Tömeg
40 kg
Minimális szobaméter
84 m3
Anyag
acél, rozsdamentes acél és SCHOTT ROBAX® üveg
TÜV-tanúsítvány
Tartály térfogat
2,6 L
Égési idő
5 óra
1 152.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés