ambiente a4 H2O
Termékleírás
Specifikációk

A német prémium gyártó Spartherm Ambiente A4 H2O kályhája elegáns extravagánsával, különleges eleganciájával és tiszta vonalaival, valamint nagyszerű panorámás ablakával lenyűgöz, amely fantasztikus betekintést nyújt a nézőnek az üvöltő tűzbe. A forma és a funkció tökéletesen illeszkedik a stílusos svéd tűzhellyel, és nemcsak az acélból és a tűzből készült, lenyűgöző és egyedülálló tárgyat, ami nagyjából 1,67 m magas. Szoba elosztóként, a fal előtt vagy a szoba közepén elhelyezve - az Ambiente A4 H2O tűzhely minden elképzelhető belső térben vizuális kiemeléssé válik.
Alapvetően az Ambiente A4 H2O beépített vízzsákkal van felszerelve. A központi fűtési rendszerhez való csatlakoztatásával a távoli helyiségeket is melegítheti a tűzhelyével. A svéd sütő hőteljesítménye 65/35, i. az Ambiente A4 H2O által termelt hő körülbelül 60% -a elérhető a vízciklushoz és így a teljes tárgyhoz (ház). A többit sugárzó hő formájában bocsátják ki a telepítési helyiségben, ahol a tipikus megnyugtató hőt generálja, amely csak kályhát hozhat létre. Ez az arány jelentősen csökkenti a telepítési hely túlmelegedésének kockázatát, ugyanakkor optimalizálja az energiafelhasználást.
Az Ambiente A4 H2O füstcső csatlakozása nagyon rugalmas mind a svéd tűzhely tetején, mind hátulján.
Az Ambiente A4 H2O szobahőmérsékleten független és szobahőfüggő kályhaként kapható 3 különböző elegáns változatban a Kaminprofi24-en.

Névleges hőteljesítmény
8 kW
Termikus teljesítmény tartomány
5,6-10,4 kW
Vízoldali teljesítmény
5,2 kW
Hatékonyság
> 85%
Ajtókeret magassága
605 mm
Ajtókeret szélessége
462 mm
Teljes magasság
1674 mm
Teljes szélesség
Ø 539 mm
Teljes mélység
Ø 539 mm
A füstcső átmérője
150 mm
Súly
230 kg
Energiahatékonyság
A+
BImSchV tanusítvány
0.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés